Kézi autómosó

autómosó és kozmetika

Ha nagy a baj, vagy egyszerűen szakértőkre bíznád autót tisztítását, keress minket bizalommal! Külső mosásra, belső takarításra, kárpittisztításra, valamint kézi alvázmosásra is lehetőséget kínálunk!

Szolgáltatásaink

Polírműhely

Fényesítő és korrekciós polírozás, fényszóró polírozás

Újra átélheted azt az érzést, amikor megcsillan a fény autódon, és te széles mosollyal az arcodon, büszkén pillantasz rá. A polírozás eredményeképpen a felület megfiatalodik, sokkal ragyogóbb lesz, és akár tökéletes, újkori fényében pompázhat.

További információk

Profi belsőtér tisztítás otthon

Az autók értékmegóvása egyre nagyobb kihívást jelentenek tulajdonosaik számára. Nem elég az időszakos tisztítás, kedvenceik folyamatos karbantartása is elengedhetetlen. Az alábbi ismertetőben bemutatunk néhány praktikát az autók belső ragyogásának megőrzéséhez.

További információk

RIWAX termékek

Cégünk a prémium minőség és a tartósság elkötelezettjeként az autóápolásban is ehhez keresett partnert. A svájci RIWAX termékekeit az 55 évnyi tapasztalatuk és folyamatos fejlesztéseik tették számunkra is elsővé. Autókozmetikánk 100%-ban RIWAX szerekkel dolgozik legyen szó akár prémium külső-belső tisztításról, vagy polírozásról.

A RIWAX katalógusokban szereplő termékek az autókozmetikánkban vagy a munkafelvételen is megvásárolhatóak.

További információk