Fényesítő és korrekciós polírozás


Újra átélheted azt az érzést, amikor megcsillan a fény autódon, és te széles mosollyal az arcodon, büszkén pillantasz rá.

A polírozás eredményeképpen a felület megfiatalodik, sokkal ragyogóbb lesz, és akár tökéletes, újkori fényében pompázhat.

Többféle problémára lehet használni a polírozást. Hogy segítsük a döntésedet, szakszerű javaslatot teszünk, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy pontosan olyan legyen a végeredmény, amilyenre számítottál.

A polírozás folyamata


Először egy személyes állapotfelmérés során megvizsgáljuk a fényezés állapotát.

Az eredmény tükrében ismertetjük, hogy mik a lehetőségeid, milyen eredmények érhetőek el az adott felülettel rendelkező kedvenceden.

Ezekből már könnyedén kiválaszthatod azt a megoldást, ami leginkább illeszkedik az elképzeléseidhez.

Polírozás után korrózió elleni védelemmel látjuk el a felületet. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a polírozás utáni ragyógó felület tartósan megmaradjon. Ezt minden esetben megtesszük, mert védelem nélkül gyorsan elindulnak a nem kívánatos folyamatok, ezáltal a polírozás hatékonysági ideje is csökken.

Többféle védelmi szintet alkalmazunk, ennek kiválasztását rád bízzuk. A lényeg, hogy fényezés védelemmel mindig ellátjuk a kész járművet, enélkül nem adjuk át neked.Érdekelnek a részletek? A saját szemeddel látnád a különbséget? Olvass tovább!

Állapotfelmérés


Az állapotfelmérés során műszerrel vizsgáljuk meg a fényezés állapotát, rétegvastagságát. Ezt követően megállapítjuk, milyen eredmények érhetőek el a polírozás során, amik közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.

Polírozás


Döntésedről munkalapot készítünk, melyben összefoglaljuk a kiválasztott szolgáltatást, a munkakezdés és az átvétel időpontját, valamint a választott polírozás összegét. Ezután elkezdjük a munkát, amelynek az egyik legfontosabb eleme a felület megfelelő előkészítése.


Az előkészítés menete:


  1. lépés: egy prémium külső mosás – kézzel és a leggondosabb odafigyeléssel végezve
  2. lépés: egy autókozmetikai gyurma és gyurmás kendő, valamint egy lakktisztító szer segítségével a lakkozásból is eltávolítjuk a megmaradt szennyeződéseket, hogy egy tökéletesen tiszta felületen kezdhessük el a polírozási folyamatát. 


Az előkészítési fázis eredményeként sem a fényezésben, sem a felületen nem találhatóak szennyeződések. Ez a folyamat előzi meg hogy az esetleges mikrorepedésekben megbújó homok, vagy bárminemű kosz szemcsékkel a polírozás során újabb karcokat okozzunk a felületen.

Polírozási lehetőségek - Nézd meg, milyen opciókat kínálunk!

Nem érhet meglepetés, minden információval ellátunk, hogy megkönnyítsük döntésedet!

Fényesítő polírozás


Szereted, ha szépen csillog az autód? Akkor ez a polírozási lehetőség neked való!

A fő cél ennél a felület kezelésnél ugyanis a fényezés újkori állapotának visszaállítása. Mivel két lépcsőben történik a polírozás, így a karceltávolítás minimális, viszont a felület rendkívül szép fényt és színmélységet kap.

1. lépés: a felület fényességét helyreállítjuk.

2. lépés: a jármű korrózióvédelmének applikálása.

Korrekciós polírozás


Nemcsak autód fényessége, de karcmentesség is fontos? Akkor válaszd ezt az opciót!

Ennél a típusú polírozásnál cél a felület nagyobb arányú karcmentesítése és a tökéletes fényesség elérése. Ezzel az eljárással egy makulátlan és tökéletes felület a végeredmény, hiszen a megfelelő előkészítés után minimum három lépcsőben történik a polírozás.

1. lépés: a karceltávolítás - a karcok minimum 60%-át eltávolítjuk.

2. lépés: a felület fényességét helyreállítjuk.

3. lépés: a jármű korrózióvédelmének applikálása.

 

Ebben az esetben a karceltávolító és a fényesítő fázist is több lépcsőben végezzük.

Ezt különböző típusú csiszolótechnikákkal, speciális polírpasztákkal és polírkorongokkal, illetve azok kombinációjával érjük el. Ahhoz, hogy a karcok több mint 90%-át eltávolítsuk, nem ritka, hogy több, mint öt lépcsőben polírozunk.

A kész felület rendkívül mély színt és fényességet kap, még a metálszemcsék is megcsillannak a fényezésben. Garantált szalon állapot!

Fényszórók csiszolása, polírozása

Bemattult, sárgult vagy kopott az autód fényszórója? Elfárad a szemed az esti autóvezetéstől? Emiatt már nem szívesen vezetsz a sötét országúton?

Vigyázz önmagad és mások testi épségére! Fordíts figyelmet a biztonságra!


Enyhén karcos és bemattult lámpák esetén

Először egy bevonatot teszünk rá, amely elengedhetetlen a lámpák tartós ideális állapotának megőrzésében. Ezt követi a száraz és nedves csiszolás, majd egy speciális tartós wax-szal vonjuk be a csiszolt felületet. Ezzel tökéletesen tiszta, átlátszó és karcmentes, egyúttal védett felületet létrehozva.


Rossz állapotú lámpák esetén

Ha a fényszórók kifejezetten rossz állapotban vannak, akkor több lépcsős száraz és nedves csiszolást végzünk, majd jön a speciális wax bevonat.

Sajnos nem minden esetben tudjuk polírozással helyreállítani a lámpákat. Ezt természetesen jelezzük neked.

01 / 14